Acces Bars  

Acces Bars ™ is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning.

Access Bars zijn 32 drukpunten (bars) die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslag en. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc.

 

Hoe ziet een Access Bars behandeling eruit?

Je gaat liggen op een comfortabele massage tafel. Je maakt het jezelf zo ontspannen mogelijk met een deken en kussen. Als je lekker ligt gaan we beginnen. Met mijn vingers raak ik verschillende punten op je hoofd aan, ook wel Bars. Dit gebeurt zonder druk en zachtjes. Door het aanraken van de bars, ontlaad je lichaam deze punten.

Tijdens de behandeling kun je lichte tintelingen in je vingers, je armen of benen ervaren, of heel slaperig worden. Je kunt je ogen dicht doen of je houdt ze gewoon open, het kan allemaal. Soms gebeurt het dat mensen zo ontspannen worden dat ze in slaap vallen. Ook dat mag want de behandeling raakt daar niet door beïnvloed.

Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Ons hoofd is ook een soort computer waar we allerlei gedachten, aannames, conclusies en bedenkingen uitvoeren en verzamelen van onze dagelijkse gebeurtenissen en ervaringen. Om in computertermen te spreken. Je defragmenteert je harde schijf. Dit zorgt voor ruimte om meer helpende overtuigingen en emoties te installeren. Zo kun je het leven gaan leven dat je altijd al graag hebt willen leven, met meer gemak, vreugde en overvloed.

De behandeling duurt een uur tot anderhalf uur.

Voor wie zijn Bars behandelingen geschikt?

Bars behandelingen zijn geschikt voor jong en oud. Het is geschikt voor iedereen die bereid is om te ontvangen. Bars behandelingen kunnen echt een uitkomst bieden aan mensen die chaos en drukte in hun hoofd ervaren en/of veel stress hebben. Als je maar moeilijk in slaap kunt komen of veel aan het piekeren bent, kan een Bars behandeling voor verrassend goede resultaten zorgen. 

Ontvangen is één van de meest waardevolle en impactvolle onderdelen van een bars sessie. Vaak vinden we het nog niet zo gemakkelijk om los te laten en iets echt te ontvangen van een ander zonder oordelen of andere beperkingen.

Wat is het effect en uitwerking van een Access Bars behandeling?

De uitwerking van een bars behandeling duurt ongeveer 3 tot 4 weken. Het effect van een Bars behandeling is soms niet meteen cognitief merkbaar (even los van het gevoel van totale ontspanning dan). Vaak begin je verschil te merken in de weken ná de behandeling.

Het effect is soms heel subtiel merkbaar en soms kan het direct al grote merkbare verschillen teweeg brengen. Bijvoorbeeld omdat je ineens wel goed kunt slapen, of omdat je merkt dat het lekker stil en rustig is in je hoofd. Er zijn ook gevallen waarbij men helemaal niets bemerkt na de behandeling. Of je er nu met je brein bij kunt of niet, een behandeling zet iets in beweging. Elke Bars behandeling is uniek en kan dus verschillende en uiteenlopende resultaten teweeg brengen..

Wat gebeurt er tijdens een Bars sessie?

Access Bars is een behandelmethode dat onderdeel is van de Amerikaanse organisatie Access Consciousness®, Deze organisatie richt zich op het vergroten van bewustzijn en eenheid in de wereld, en wordt geleidt door grondlegger Gary Douglas en co-creator Dr. Dain Heer.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat cellen ovaal worden als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties. Wat kan zorgen voor ongemak of ziekte.

Door het nalopen van de Bars kunnen cellen weer hun oorspronkelijke natuurlijke bolvorming aannemen.

 

Tevens is wetenschappelijk aangetoond dat een Access Bars Sessie invloed heeft op het elektrisch functioneren van de hersenen. Tijdens een Bars sessie bewegen de hersengolven naar Theta, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase (Delta). Hierdoor krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen, emoties en meningen die je huidige leven bepalen.

 

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info