Coaching

Waarvoor kun je bij mij terecht?

  • Coaching op het gebied van hooggevoeligheid. Door hooggevoeligheid te accepteren, te (h)erkennen en te begrijpen, laat ik zien dat hooggevoeligheid een gave kan zijn in plaats van een last. Voor (jong)volwassenen en kinderen.
  • Begeleiding met Mindfulness en mediteren. 

Ik wil graag samen met jou kijken, welke hulpvragen er zijn en hoe we de balans terug kunnen krijgen. Door zelfinzicht en zelfbewustzijn ga je je weer verbinden met jezelf.  Als coach bied ik ondersteuning in voelen, ontwikkeling en gedrag.  

We stellen samen doelen tijdens het intakegesprek en bespreken waar de aandacht naar uit mag gaan. We evalueren tussentijds en na het coaching traject. Ik wil graag continue coaching op maat bieden.

Ik ben opgeleid tot ACT therapeut (Acceptance and Commitment Therapy). Dit is een vorm van therapie waarbij het aanvaarden van (onverklaarde) klachten centraal staat (acceptatie). Je leert om het zinloze gevecht met (vervelende) emoties, gedachten en lichamelijke sensaties waar mogelijk te stoppen. Zo ontstaat er ruimte en aandacht voor dingen die echt belangrijk voor je zijn (commitment). Het doel is niet om klachten op te lossen of te verminderen, maar om mentaal veerkrachtiger te worden. Ook mindfulness oefeningen zijn onderdeel van het traject. Mijn kennis uit ACT pas ik toe in de gesprekken die we voeren. 

De zes zuilen van ACT 


E-mailen
Bellen
Map
Info