Tarieven 

Tarieven 2021

  • Kennismakingsgesprek maximaal 45 minuten gratis.
  • Voor de huidige tarieven mail naar: info@liefenleefcoaching.nl
  • Na afloop van het coaching traject is er de mogelijkheid een terugkomgesprek te plannen. Dit om ervaringen te bespreken, eventuele vragen te stellen en de balans te herstellen.

Videobellen behoort ook tot de mogelijkheden.

Een sessie duurt maximaal 1,5 uur.

Coachtrajecten

In de meeste gevallen is het zinvol om meerdere sessies te laten plaatsvinden. Daarom bied ik ook coachtrajecten aan. 

Welke trajecten ik aanbied en tegen welk tarief, informeer ik je graag over telefonisch of tijdens een kennismakingsgesprek.

Hierbij inbegrepen zijn tussentijdse contactmomenten, het voorbereiden en verwerken van de gesprekken. Vergoedingen

Er zijn mogelijkheden om coaching af te trekken bij de belasting. Zie hiervoor de site van de belastingdienst. 

Werkgevers zijn, na overleg met de bedrijfsarts, vaak bereid om de kosten voor een coach te vergoeden. Zij hebben namelijk hierin een verplichting naar hun werknemers. Werkgevers hebben meestal een opleidingsbudget gereserveerd. Over het algemeen zijn de kosten voor een cursus veel hoger dan die van een coaching traject. En een coaching traject wordt vaak als effectiever ervaren. Ik ben niet aangesloten bij een beroepsvereniging.

Mocht een afspraak onverhoopt niet door kunnen gaan, dient deze uiterlijk 24 uur van te voren worden afgezegd. Tijdig verzetten van de afspraak kan telefonisch of per mail.

Belangrijk

Wanneer ik van mening ben dat er bij een andere behandelaar betere zorg beschikbaar is in relatie tot de problematiek, zal ik altijd doorverwijzen. Bij lichamelijke en psychische klachten, moet eerst een arts oordelen over deze klachten. 

Klik hier voor de Privacyverklaring

Klik hier voor de Algemene voorwaardenE-mailen
Bellen
Map
Info