Welkom bij Praktijk Lief & Leef!


Ik ben Marieke, Pedagogisch Hulpverlener, Hooggevoeligheidscoach en ACT therapeut (zie coaching). In mijn praktijk begeleid ik mensen om de kracht en tools te ontdekken om verder te groeien in hun leven, om beter te leren luisteren naar hun gevoel, ontspannen in het leven te staan en te doen wat écht gelukkig maakt. Thema’s daarbij zijn gedachten, emoties, waarden, kwaliteiten, dromen en doelen. 

(jong)Volwassenen én kinderen

Als hooggevoeligheidscoach begeleid ik (jong)volwassenen en kinderen om meer inzicht te krijgen in deze prachtige karaktereigenschap. Dit inzicht is nodig om hooggevoeligheid te accepteren en te durven zien als een onderdeel van wie je bent! Wat betekent het voor jou als persoon, hoe werkt je zenuwstelsel en welke invloed heeft het op je (dagelijks) leven! Wat heb je nodig als hooggevoelig persoon? Samen ontdekken we wat er nodig is, om hier zoveel mogelijk inzicht en balans in te krijgen. Van last naar kracht! 

(Hooggevoelige) kinderen zijn enorm puur, verwerken en beleven de wereld op hun eigen unieke manier! Prachtig, maar het kan ook een grote uitdaging zijn, zowel thuis als op school. In balans zijn met je hooggevoeligheid en kennis hierover geeft enorme houvast en rust. Informatie hooggevoeligheid


E-mailen
Bellen
Map
Info