Oogsten voor de winter


Wanneer de natuur zich langzaam begint terug te trekken worden haar kleuren grauwer en de dagen weer wat korter. De herfst typeert zich door koude en regenachtige dagen, warme herfstkleuren en binnen zitten met een warm drankje in je handen. De planten en het dierenrijk trekt zich voorzichtig terug.  

Ook voor mensen kan het voelen als een verandering in hun energie. Het gevoel te willen terugtrekken en het meer naar binnen gericht zijn. En daar is de herfst precies ook voor bedoeld. Het is tijd om te rusten en naar binnen te keren. Het is een goed moment om de balans op te maken en los te laten van alles wat je niet meer nodig hebt of verdere groei tegenwerkt.

Door keuzes te maken, geef je richting aan je leven. Bedenk wat losgelaten kan worden en met welke keuzes je nieuwe wegen inslaat. Wat stimuleert je ontwikkeling? Wat heeft een positieve invloed op je leven/welzijn? 

Je hebt allerlei nieuwe ervaringen en kennis opgedaan de laatste periode. En alles wat je ‘geleerd’ hebt, heeft je gevormd, laten groeien. Het hoort bij je, bij wie je nu bent. 

 

Oogsten voor de winter
Oogsten voor de winter pdf.pdf (2.55MB)
Oogsten voor de winter
Oogsten voor de winter pdf.pdf (2.55MB)
E-mailen
Bellen
Map
Info